keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Taantumaa tauluun. . .


Lamaa pataan, torju lama jne. Tuttuja otsikoita erilaisista yhteyksistä viime kuukausilta. Lukuisat yritykset ja järjestöt ovat tosissaan taantuman/laman torjuntatalkoissa mukana. Paljon hyvää asiaa joihin jokainen yritys voi vaikuttaa omilla toimillaan kukin mahdollisuuksiensa mukaisesti.

Alaruokilamaa sivustolta löytyy hyvää ohjelistaa niin kuluttajille kuin yrittäjillekin. Lamatalkoot sivustolta löytyy taas lukuisa joukko yritysten lupauksia siitä miten he kantavat oman kortensa kekoon. Kolmantena esimerkkinä positiivinentalousuutinen sivusto joka pyrkii levittämään sanaa positiivisista markkinoilla tapahtuvista asioista kaiken negatiivisen uutisoinnin vastapainona.
Snoobi pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan maamme taloustilannetta ja erityisesti asiakkaittemme asemaa markkinoilla. Tämä tietysti vaatii konkreettisia toimia joita teemme jatkuvasti. Tässä muutamia esimerkkejä:

• Emme ole ryhtyneet säästötoimiin ”varmuuden vuoksi” siltä varalta että markkinamme eivät vetäisikään odotetulla tavalla. Päinvastoin, olemme tehneet lisäpanostuksia joka sektorilla satsaten sillä silmällä että markkinat kasvavat kuten olemme ennustaneet.

• Markkinoita seuraamme tarkkaan ja kuinka taloustilanne vaikuttaa. Samalla jalostamme palveluamme koko ajan asiakkaiden tarpeiden mukaan suuntaan joka auttaa heitä mahdollisimman hyvin pärjäämään nykyisessä kilpailutilanteessa.

Tuotekehityspuolella olemme kiihdyttäneet tahtia ja lisänneet paukkuja. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin aina kiristyvillä markkinoilla.

Partneriverkostomme kasvaa koko ajan. Olemme panostaneet kotimaan partneriohjelmaan entistä enemmän ja tätä kautta luoneet verkoston jossa kaikki osapuolet hyötyvät.

• Henkilöstömäärämme jatkaa myös kasvua, viimeksi tämän viikon alussa liittyi vahvuuteemme 2 uutta henkilöä.

• Myynti ja markkinointiponnistelujamme olemme kasvattaneet viime vuodesta niin rahallisesti kuin myös henkilömääräisesti.

• Vientimyyntiponnistelut alkavat tuottaa tulosta ja kotimainen teknologiamme on nyt myynnissä jo Virossa, Alankomaissa sekä Latviassa. Kevään aikana tulee 1-2 uutta maata liittymään jakeluverkostoomme.

• Myös ilmapiiri Snoobissa on erittäin positiivinen, olemmehan edelleen kasvava yritys niin liikevaihdon kuin henkilöstömäärämme puolesta. Henkilöstömme ei tarvitse huolehtia työpaikkojensa puolesta vaan voivat keskittyä täysillä & parhaan taitonsa mukaan auttamaan asiakkaitamme parempiin tuloksiin. Tästähän tässä kaikessa on loppujen lopuksi kyse. Sitä paremmin me menestymme mitä tehokkaammin me pystymme auttamaan asiakkaitamme!

Ei kommentteja: